Coronavirus

 

Wij zijn geopend op alle locaties!

Fysiotherapie Bruinsma behandelt met inachtneming van de maatregelen en richtlijnen van het RIVM. Na de uitbraak van het Corona-virus in Nederland hebben we direct onze huidige kennis en kwaliteiten gekoppeld aan de nieuwste inzichten omtrent het virus om de zorg die u van ons gewend bent te kunnen blijven bieden. Wat houdt dit in?

  • Tijdens de behandelingen houden wij ons zoveel mogelijk aan de ‘anderhalve meter’ maatregelen en dragen wij indien nodig persoonlijke beschermmiddelen als: masker, bril, handschoenen en/of schort, hygiëne van apparatuur door regelmatig schoonmaken.
  • Door middel van een goede planning zorgen wij ervoor dat u als patiënt zo min mogelijk risico loopt op contact met andere mensen, behalve natuurlijk uw therapeut. In de oefenzaal zijn slechts twee patiënten tegelijkertijd aanwezig.
  • Als u een afspraak heeft, vragen wij u: kom alleen en vlak voor het tijdstip van de afspraak en neem plaats in de wachtkamer. Zo houden we de wachtkamer zo leeg mogelijk en dus ook het risico op contact met andere mensen klein.
  • Was aub uw handen bij binnenkomst.
  • Geheel volgens de maatregelen van het kabinet en RIVM dus. Wilt u een afspraak? Neem dan contact met ons op.

 

Heeft u het corona-virus gehad? Ook dan staan wij voor u klaar! 

Ex-coronapatiënten hebben als gevolg van hun ziekte te kampen met longproblemen, verlies van spierkracht en psychische klachten. Vanaf dat moment is nog steeds en vaak langdurig fysiotherapie nodig. In dit spotje van 30 seconden wordt duidelijk hoeveel impact corona heeft op mensen en hoe belangrijk de rol van de fysiotherapeut is op weg naar volledig herstel.

 

Hieronder vindt u algemene informatie over het Coronavirus.

  • Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.
  • Zelftest: Corona-vragentest. Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland. Start de test
  • Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen. Ga naar thuisarts.nl
  • Landelijk informatienummer: van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351. Bel informatienummer 
  • Overige nuttige links: Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.