Fysio Fitness

 

Heeft u moeite om een actieve leefstijl te onderhouden omdat u niet precies weet wat u moet doen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om te bewegen, maar liever niet in een grote sportschool? Wilt u tijdens het bewegen professionele begeleiding van een fysiotherapeut? Juist voor u kan Fysio Fitness bij Fysiotherapie Bruinsma veel winst opleveren. Regelmatig bewegen draagt bij aan uw gezondheid. Bewegen heeft een positieve invloed op de bloeddruk en het cholesterolgehalte, hart en bloedvaten blijven beter in conditie en botten blijven langer sterk. Ook verkleint beweging de kans op overgewicht.

Wanneer u een moeite heeft om voldoende actief te zijn, en blijven, kan de fysiotherapeut voor u een beweegprogramma opstellen dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Het programma is in klein groepsverband mogelijk met mensen die net zoals u graag aan hun gezondheid werken. Samen werkt u aan het ontwikkelen van een actieve leefstijl met als doel deze leefstijl uiteindelijk zelfstandig te handhaven.

Voordat u start met uw trainingsprogramma krijgt u een intake en onderzoek van uw fysiotherapeut om uw doelen en fitheid duidelijk te krijgen. Vervolgens bepaalt u samen uw beweegdoelen en wordt een passende en persoonlijke beweegprogramma gekozen. U kunt werken aan uw fysieke en mentale fitheid met begeleiding van uw fysiotherapeut, de specialist in houding en beweging. Onze fitnessapparatuur stelt u in staat gericht aan uw fysieke doelen te werken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • klachten verminderen of klachten voorkomen
  • kwaliteit van bewegen verbeteren
  • sterker worden
  • beweeglijker worden
  • afvallen
  • vitaler voelen

Wilt u meer informatie over Fysio Fitness? Neem gerust contact met ons op.