Fysio Fitness

Wat is Fysio Fitness?
Fysio Fitness is een trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van specifieke trainingsapparatuur. Deze apparatuur stelt u in staat heel gericht aan bepaalde onderdelen van uw lichamelijke conditie te werken. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan uw duuruithoudingsvermogen, uw kracht, maar ook uw lenigheid en coördinatie. De trainingen staan, indien gewenst, onder leiding van een fysiotherapeut. Deze corrigeert uw bewegings-patroon en draagt zorg voor uw optimale voortgang.

Hoe fit bent u?
Bewegen is gezond, dat is bekend. Maar wat is nu gezond voor u? Hoeveel of weinig beweging hebt u nodig om gezond te blijven of gezonder te worden. En hoe fit bent u eigenlijk?

Het is goed om daarbij stil te staan. Doe daarom de Fysiofitheidscan, een test voor iedereen. Echt iedereen. Of u nu wekelijks intensief sport of (nog) weinig beweegt.

Op basis van de resultaten van de Fysiofitheidscan krijgt u een persoonlijk advies. De fysiotherapeut kan aangeven hoe u op een eenvoudige manier aan uw gezondheid kunt werken en wat u minimaal aan beweging nodig hebt.

Test ook uw fitheid en doe de Fysiofitheidscan. Er zijn zorgverzekeraars die de Fysio Fitheidstest vergoeden.

Onze fysiotherapeuten hebben de cursus Fysiofitness van het KNGF gevolgd.

Vind een fysiotherapeut bij u in de buurt via www.defysiotherapeut.com en test samen uw fitheid.