Over ons

 

Bij Fysio Bruinsma begrijpen we hoe belangrijk het is om de regie over uw eigen leven te houden. Het is daarom ons doel om u zo goed mogelijk te laten functioneren in de bezigheden waar u van houdt. Wij combineren kwalitatief hoogwaardige zorg met uw wensen en behoeften en kiezen samen de behandeling die het beste bij u past.

 

De missie en visie van Fysiotherapie Bruinsma

Bovenstaande waarden zijn diep verankerd in onze organisatie en medewerkers en horen daarom tot onze missie en visie. Onze missie is als volgt:
Fysiotherapie Bruinsma levert doelmatige, kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg, waarbij de patiënt centraal staat. Daarnaast beoogt Fysiotherapie Bruinsma met persoonlijke, professionele en hoogwaardige zorg de hulpvraag van de patiënt op een actieve wijze op te lossen.

Onze visie luidt:
Fysio Bruinsma wil in een veranderende gezondheidszorg de maximale zorg binnen de eerstelijns fysiotherapie bieden aan een brede patiëntengroep uit Landgraaf en omstreken. Dit doen wij met duidelijk zich van elkaar onderscheidende fysiotherapeuten met verschillende specialisaties en door zorg te bieden die complementair is aan de fysiotherapie. Wij zijn in staat de patiënt en elkaar te stimuleren en ondersteunen met zicht op beroepsinhoudelijke kwaliteit, vakvaardigheid en de ontwikkeling hiervan. Dit doen wij door netwerken en lidmaatschappen en door onze medewerkers in staat te stellen zichzelf te ontwikkelen binnen hun vakgebied

 

Kwaliteitskeurmerk

Om bovenstaande missie en visie zichtbaar te maken is Fysiotherapie Bruinsma in het bezit van het HKZ kwaliteitskeurmerk van KIWA. Met dit keurmerk wordt transparanter en efficiënter gewerkt waardoor u helder en tijdig wordt geïnformeerd en uw wensen en behoeften g

oed in beeld zijn. Onze therapeuten hebben een hoge expertise door specialistisch onderwijs en ervaring. Uiteraard zijn al onze fysiotherapeuten BIG geregistreerd. Bekijk hier het door ons behaalde HKZ-certificaat.