Rug fitness

 

Heeft u moeite om een actieve leefstijl te onderhouden vanwege uw (terugkerende) rugklachten? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om te bewegen, maar liever niet in een grote sportschool? Wilt u tijdens het bewegen professionele begeleiding van een fysiotherapeut? Juist voor u kan Rug Fitness bij Fysiotherapie Bruinsma veel winst opleveren. Bewegen heeft namelijk een positieve invloed op uw rug en omliggende weefsels. Bovendien heeft u elke training een evaluatiemoment met uw fysiotherapeut.

De fysiotherapeut stelt een trainingsprogramma voor u op dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Het programma is in klein groepsverband met mensen die net zoals u graag aan hun gezondheid werken. Bovendien krijgt u adviezen over hoe uw rugklachten en beweging het beste in uw leven passen. Zo werkt u aan het ontwikkelen van een actieve leefstijl met als doel deze leefstijl uiteindelijk zelfstandig te handhaven.

Voordat u start met ons Rug Fitness – programma krijgt u een intake en onderzoek van uw fysiotherapeut om uw doelen en fitheid duidelijk te krijgen. Vervolgens bepaalt u samen uw beweegdoelen en wordt een passende en persoonlijke beweegprogramma gekozen. U kunt werken aan uw fysieke en mentale fitheid met begeleiding van uw fysiotherapeut, de specialist in houding en beweging. Onze fitnessapparatuur stelt u in staat gericht aan uw fysieke doelen te werken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • klachten verminderen of klachten voorkomen
  • vertrouwen krijgen in bewegen ondanks rugklachten
  • kwaliteit van bewegen verbeteren
  • sterker worden
  • beweeglijker worden
  • vitaler voelen

Wilt u meer informatie over Rug fitness? Neem gerust contact met ons op.